GaGa Animal Care, gerund door Gerbien Fricke, is een opvang voor honden op het eiland Lesbos (Griekenland).
Op 2 locaties, GaGa Land en Camp GaGa, in Skala Eressou (Eressos) verzorgt zij honden die als zwerfhond van straat worden gehaald, aan het hek van het Camp worden vastgebonden of er zelfs overheen worden gegooid, of die bij haar worden afgeleverd.

Vaak hebben deze honden al veel negatieve dingen meegemaakt, zeker als het om wat oudere honden gaat. De liefde, aandacht en verzorging van Gerbien en haar vrijwilligers zijn een eerste stap naar een betere toekomst waarbij het doel is om voor alle honden liefdevolle verzorgers in Nederland te vinden.

 Voordat de honden naar Nederland komen worden zij persoonlijk door Gerbien naar het vliegveld in Mytilini gebracht waar zij afscheid van hen neemt.

Ook als de honden bij hun nieuwe verzorgers in Nederland zijn aangekomen is de betrokkenheid groot en met regelmaat zal zij dan ook contact opnemen om te horen hoe het met de honden gaat. Houdt u er alvast rekening mee!

Vrijwilligers

Met name in de zomermaanden heeft GaGa Animal Care behoefte aan vrijwilligers om het grote aantal honden in de opvang te verzorgen en de aandacht te geven die zij verdienen.

Kosten voor het verblijf, een fiets en 5 maaltijden per week zijn inbegrepen.

Heb je interesse om voor een bepaalde periode, bij voorkeur een minimale periode van tussen de 2 en 4 weken, als vrijwilliger bij Gerbien aan de slag te gaan?

Stuur dan even een mail naar info@gaganl.nl